top of page
IMG_8301_edited.jpg

JALOJEN VILLIEN BLOGI ON PALANNUT

23.9.2021

Jalojen Villien blogi on elänyt hiljaiseloa usean vuoden ajan - nyt blogi on päätetty herättää takaisin henkiin, ja etsimme siihen kirjoittajia! Onko sinulla kerrottavaa, jota haluaisit jakaa ainejärjestömme blogissa?

Etsimme blogiin opiskelijoiden kertomuksia vaihto-opiskelusta tai kotikansainvälistymisestä, omasta opintopolusta ja esimerkiksi opiskelija-aktiivitoiminnan haasteista tai mahdollisuuksista! Lisäksi haluaisimme kuulla alumnien uratarinoita, opiskeluaikamuisteloita tai muita kertomuksia matkailututkimuksen pyörteistä.

Blogi on pitkäikäinen viestintäkanava, joka mahdollistaa Jalojen Villien elämän arkistoimisen ja tallentamisen luettavaksi nykyisille, entisille ja tuleville Jaloille Villeille. Blogin tarkoituksena on innostaa ja motivoida, kehittää alumnitoimintaa sekä tietenkin taltioida opiskelija-arkea sellaisena kuin me sen koemme!

Onko sinulla tarinoita opintojesi varrelta, joita haluat jakaa Jaloille Villeille? Otamme vastaan kaikenlaisia kirjoituksia - ota rohkeasti yhteyttä hallituksen viestintävastaavaan!

Jalojen Villien blogi on palannut: News
bottom of page