top of page
Etsi
  • Writer's pictureJalot Villit

Arkistojen kätköistä: Väistyvän hallituksen joulutervehdys

Taas alkaa olla yksi vuosi pulkassa. Syyslukukauden kurssit on nyt toivottavasti taputeltu ja yliopiston käytävillä on väkeä kuin Saipan matsissa. Muutama viimeinen innokas vielä painaa hommia, mutta eivätköhän hekin pian ymmärrä jättää yliopiston hetkeksi pois päiväjärjestyksestä. Syksy on näin ainejärjestöaktiiville ollut hyvinkin mielenkiintoinen ja motivoiva. Siitä käy kiittäminen Jalojen Villien aktiivisia fukseja. Tämä on huomattavissa myös uudessa hallituskokoonpanossa, sillä tulevaan hallitukseen kuuluu kolme ensimmäisen vuoden opiskelijaa. Hatun nosto heille!


Syksyllä 2016 on ollut hyvin hallitushommien näkökulmasta hyvinkin kiireinen, mutta onneksi se on näkynyt monipuolisessa ja onnistuneessa tapahtumakattauksessa. Toivottavasti kaikille Jalojen Villien jäsenille on löytynyt ainakin jotain, mitä ainejärjestömme on voinut tarjota. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ainejärjestönkin toiminnasta saa aina antaa palautetta ja toiveiden avulla voi aina saada uusia ideoita.


Samanlaista aktiivisuutta varmasti toivoo myös Jalojen Villien vuoden 2017 hallitus, mutta annetaan toki heidänkin ensin nauttia joulun ajasta. Ehdotankin siis, että yritetään löytää hetki aikaa pitää vapaata velvollisuuksista ja valmistautua tulevaan opiskeluvuoteen. Ymmärrän, että joululoma menee monilla teistä töiden parissa, mutta toivottavasti teillekin löytyy pieni hetki rauhoittumiselle!

Jalojen Villien hallitus toivottaa rauhallista joulua ja kirkasta uutta vuotta!


-Jukka

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arkistojen kätköistä: Hallituksen joulutervehdys

Tänä syksynä on kirjoitettu esseitä, istuttu tenttejä ja edustettu kulttuuritapahtumissa ahkerasti. Nyt on aika paeta yliopiston pimeiltä käytäviltä sesonkitöihin, etelän lomille ja pyhien viettoon. T

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page