top of page
Etsi
  • Writer's pictureJalot Villit

Arkistojen kätköistä: Syksy saapuu ja opiskelut alkavat

Oli aivan mahtava tunne palata kesän jälkeen Rovaniemelle ja yliopistolle, kun joka puolella oli virkeitä opiskelijakavereita. Kaikilla tuntuu olevan hirveästi energiaa ja puhuttavaa monen kuukauden tauon jälkeen. Uudet fuksitkin on otettu innolla vastaan ja olemme ylpeitä, kuinka reippaita tyyppejä olemme tänäkin vuonna saaneet joukkoomme.


Jo keväällä ja kesän aikana me hallituksen sekä tuutoreiden kanssa suunnittelimme syksylle mahdollisimman paljon mielekästä ajanvietettä opintojen vastapainoksi, jotta jokainen Jalo Villi saisi hyvän startin lukuvuoteensa. Syksy onkin vilkasta aikaa opiskelijatapahtumien osalta ja toivomme, että kaikille löytyisi jotain mielekästä puuhaa.


Opintojenkin osalta tämä lukuvuosi vaikuttaa lupaavalta. Uuden tutkintorakenteen opinnot ovat keränneet kiitosta ja tänäkin vuonna meillä on esimerkiksi mahdollisuus osallistua opintojaksolle Murmanskissa.


Matkailun opinnot Lapin yliopistossa täyttävät tänä vuonna 20 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi oppiaineessa järjestetään monenlaisia tapahtumia, joihin me opiskelijatkin pääsemme osallisiksi. Lisää aiheesta voi lukea esimerkiksi Lapin yliopiston sivuilta tai Lapin yliopiston Matkailun koulutus 20 vuotta –Facebook-sivulta, joka toimii myös juhlavuoden virallisena tiedotuskanavana.


Hyvää alkanutta lukuvuotta!


Alesi


Puheenjohtaja


Jalot Villit ry

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arkistojen kätköistä: Hallituksen joulutervehdys

Tänä syksynä on kirjoitettu esseitä, istuttu tenttejä ja edustettu kulttuuritapahtumissa ahkerasti. Nyt on aika paeta yliopiston pimeiltä käytäviltä sesonkitöihin, etelän lomille ja pyhien viettoon. T

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page