top of page
Etsi
  • Writer's pictureJalot Villit

Arkistojen kätköistä: Hallituksen syysterveiset

Uusi lukuvuosi on taas alkamaisillaan ja me Jalot Villit olemme valmiita sen tuomiin arjen askareisiin sekä riemukkaisiin illan viettoihin! Ihanaa kuinka saimme vielä elokuussa nauttia auringosta ja kerättyä sen valosta energiaa syyskuussa alkaviin opintoihinkin. Syksy on tuonut mukanaan myös innon palata opintojen pariin Rovaniemelle. Hallitus on kuullut muun muassa seuraavia riemun kiljahduksia opiskelijoidemme piiristä:


”Niin kivaa taas nähä kaikkia ja tulla rolloon! Pidetään mahtava vuosi! ”

”Oon jo innoissani tulevasta vuodesta!”

”aaah haluan niin rolloon !!! niin kamalan paljon ! mä oikeen tunnen kuinka mun jokainen solu oikeen huutaa sitä, kuinka haluan sinne !!!”

” MÄKI HALUAN OPISKELIJABILEITÄ !”

” aaah ihanaa FUKSEJA”


Hallitus on työskennellyt syksyn tapahtumien suunnittelun parissa jo viime keväästä asti. Perinteisten fuksiaisten, fuksisitsien ja mökkiviikonlopun lisäksi kalenterista voi tänä syksynä muun muassa bongata yhteisiä opintohetkiä ja peli-iltoja. Syksyn edetessä onkin jo sitten aika suunnatta katseet kohti juhlavuottamme. Helmikuussa Jalot Villit viettävät 20. vuosijuhliaan, mutta koska kyseessä on vihdoinkin teini-iän ohitusvuosi olemme valmistautuneet juhlistamaan pyöreitä vuosiamme koko vuoden ajan. Erilaisia tapahtumia ja juhlallisuuksia varten alkusyksystä keräämme juhlakomitean, joka pääsee toteuttamaan opiskelijoidemme toiveita vuoden suhteen. Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan Suomen ainoan matkailututkimuksen ainejärjestön 20. juhlavuotta!

Hallituksen puolesta haluamme toivottaa kaikille innostavaa lukuvuotta. Kehittäkää siis ahkerasti matkailun asiantuntijuuttanne ja nauttikaa täysin rinnoin Rovaniemen ainutlaatuisesta opiskelijaelämästä!

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Arkistojen kätköistä: Hallituksen joulutervehdys

Tänä syksynä on kirjoitettu esseitä, istuttu tenttejä ja edustettu kulttuuritapahtumissa ahkerasti. Nyt on aika paeta yliopiston pimeiltä käytäviltä sesonkitöihin, etelän lomille ja pyhien viettoon. T

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page