top of page
Etsi
  • Writer's pictureJalot Villit

Arkistojen kätköistä: Hallituksen joulutervehdys

Tänä syksynä on kirjoitettu esseitä, istuttu tenttejä ja edustettu kulttuuritapahtumissa ahkerasti. Nyt on aika paeta yliopiston pimeiltä käytäviltä sesonkitöihin, etelän lomille ja pyhien viettoon. Takana on Rovaniemen vuosieni leudoin ja vähälumisin alkutalvi. Samalla se on ollut yksi ahkerimmista ajanjaksoistani yliopistossa ja uskon että en ole ollut ainoa! Tuntuu, että oli monia päiviä jolloin istuin kirjastolla iltaan asti, ja kun etsin taukoseuraa, niin aina löytyi joku tuttu Villi istumassa Petronellassa.

Vuoden loppu tarkoittaa loman lisäksi myös yhden hallituskauden loppua. Itselläni on takana jo kaksi vuotta Jalojen Villien hallituksessa, mutta nyt on aika jättää pesti ja suunnata vaihtoon ulkomaille. Hallituksessa ollessa olen tutustunut uusiin opiskelijakavereihin sekä päässyt toteuttamaan ideoita ja tapahtumia. Se on tuonut mukavaa vastapainoa opiskelulle.


Vuonna 2015 hallituksemme on pyrkinyt järjestämään kiinnostavia tapahtumia mutta samalla myös rentoja hengailuiltoja, ja toivottavasti on ollut kivoja yhteisiä hetkiä porukalla. Taustalla olemme luoneet järjestelmällisyyttä toimintaamme ja ajaneet opiskelijoidemme etuja ottamalla kantaa meitä koskeviin päätöksiin. Aina vuoden lopussa toivoo, että voi kun olisin ehtinyt tehdä enemmän! Toisaalta pitäähän seuraavalle vuodelle jättää hommia ja parannettavaa. Seuraavalle vuodelle on valittu uusi intoa pursuava hallitus jossa on myös monia uusia kasvoja. He tulevat varmasti keksimään kaikenlaista uutta kivaa vuodelle 2016!

Tämän myötä vuoden 2015 Jalojen Villien hallitus kiittää ja kuittaa! Hyvää joulunaikaa ja onnea uuteen vuoteen!


Hallituksen terveiset välittäen,


Miina

5 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page